Το Ενθύμιον

Το Ενθύμιον είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, φτιαγμένος με πολλή αγάπη, που στεγάζεται σε ένα αρχοντικό της Κυπριάδου από το 1995.

Οι μελωδίες του πιάνου, διαλεγμένες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, συνοδεύουν το δείπνο σας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, κάνοντάς το ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Τα χειμωνιάτικα μεσημέρια της Κυριακής, από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάιο, είμαστε ανοιχτά για να απολαύσετε με την παρέα σας τα πιάτα μας και τη φιλοξενία μας.

Η αυλή μας

Τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές, τα τραπέζια «βγαίνουν» στη βεράντα και τον ανθισμένο κήπο, εικόνα ξεχωριστή από την αρχοντιά και την αίγλη εκείνων των σπιτιών!  

Τα πιάτα μας

Ο σεφ μας Αννίβας Πιτυλάκης αλλάζοντας μενού τέσσερις φορές τον χρόνο, σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τις γεύσεις και τα αρώματα της κάθε εποχής!

Η Ιστορία μας

Το σπίτι αυτό αγοράστηκε από τον παππού μου, τον Μεμά Τσάση, το 1950.
Εδώ μεγάλωσε η μάνα μου με τ’αδέλφια της, εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα κι εγώ. Καθε γωνιά του και πολλές αναμνήσεις… αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων.
Στις 30 Νοεμβρίου 1995 η πόρτα του σπιτιού μου ανοίγει για τον κόσμο.
Είναι η μέρα που γεννήθηκε το “Ενθύμιον”.
Από τότε μέχρι σήμερα μοιραζόμαστε υπέροχες γευστικές και μουσικές βραδιές.
Είναι ένας χώρος φτιαγμένος με πολλή αγάπη και ζεστασιά.
Για μένα είναι ακόμη το σπίτι μου.

Μαρία Νικήτογλου

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram