Ο Chef
Σεφ του εστιατορίου είναι από το 2016 ο Αννίβας Πιτυλάκης.
Έχοντας αποσπάσει το Grand Diplôme Mαγειρικής και Zαχαροπλαστικής στην διεθνούς φήμης Σχολή «Le Cordon Bleu- Paris», εργάστηκε σε εστιατόρια στο Παρίσι, στην Γαλλική Ριβιέρα και στην Ibiza.
Οι πολυποίκιλες συνεργασίες και εμπειρίες των ταξιδιών του αποτυπώνονται στην τεχνοτροπία του, χαρίζοντας σε κάθε πιάτο έναν απολαυστικά ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Το αποτέλεσμα; Μια κουζίνα άκρως εφευρετική, αλλά και κλασική, αρώματα που σας παρασύρουν σε ένα γευστικό ταξίδι από τα πλακόστρωτα της Μονμάρτης στα στενά των Αθηνών.